Länkar

Förlita er inte bara på vår sida! Det finns fler bra platser att besöka där ute på internet. Här är ett par snacksrelaterade sidor vi gillar och rekommenderar.

 

https://www.sockerbiten.org/
Sockerbiten är en av de bästa snacksbloggarna. Med över 1000 välskrivna recensioner, ligger betoningen på läsk, godis och glass. En recensent man bör kolla in!

https://glassgurun.blogspot.com/
Här specialiseras sig skribenten enbart på glass. Sidan verkar inte vara uppdaterad på länge, men ingen kan förneka att hans recensioner är välskrivna. Finns många bra artiklar, speciellt den i tre delar som handlar om glasstillverkning – det borde vara obligatorisk läsning istället för religion i skolan. Kul att fler skribenter tycker som oss. Nämnligen att det borde vara olagligt att blåsa in luft i glassen under tillverkningsprocessen för att komma undan med mindre råvara och tjäna sig en hacka på konsumentens bekostnad. En synnerligen myglig praxis som t.e.x GB sysslar med i alla sina produkter.

https://ensmaksak.com/
Johanna från Åland har en fin sida, knökfull av bra recept. Hon är utbildad  restaurangchef, bagare, chokladkonditor och receptutvecklare med stor passion för matlagning och bakning. En kompetent röst bland många wannabes!

https://chipskungen.wordpress.com/
Svenske Chipskungen har funnits med ett tag nu och han recenserar också massor av produkter. Check him out!

http://chipsochchokladbloggen.se/
Chips och chokladbloggen består av två personer som testar chips och choklad. Vi tror de håller till i Stockholmstrakten, mer än så framgår inte av bloggen. En kul sida med ett lite annat betygssystem än oss. Värd att kolla in! 

https://www.allrecipes.com/
Om man även gillar att laga egen mat, som vi, kan den här sidan vara värt ett besök. Den har ett ENORMT bibliotek med rätter där man kan rösta och kommentera. Kategorierna är supermånga och man kan sortera efter bäst ranking, bland annat. Ett annat plus är att man kan ställa in receptet för att visa måtten i metriska enheter ifall man inte gillar det ogenomtänkta imperialistiska måttsystemet.