Fazer Marianne

Dannes Recension

En klassiker som ofta uppkommer runt juletid är Fazers Mariannechoklad. Här konkurrerar man troligtvis med marabous polkavariant – en crossover jag faktiskt ännu inte smakat. Hur förvaltar då fazer den här chansen? Hedrar man bilden av den populära mintpastellen på ett värdigt sätt, eller spolar man mariannes ansikte med kloakvatten som man gör med den totalt misslyckade geishaglassen?

Rent personligen skulle jag ranka fazers choklad snäppet under marabou. Trots en mycket överlägsen förpackningsdesign, så tycker jag chokladen de producerar är lite för anonym och tråkig. Så även här. Det blir ett acceptablet försök, men långt ifrån en fullpoängare. För den som verkligen älskar marianne så kanse det här är något att satsa på, men för oss andra skulle jag hellre sätta tänderna i marabou mintkrokant eller varför inte den BÄSTA mintchokladen: Lindt creationd filled mint?

Mitt betyg: 5.3
Helt klart ett medelbetyg på alla sätt. Gör jobbet, men inget extra.

Återköp: Krävs mer än så om jag ska hosta upp slantar igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.