ICA Smörbakade Cookies Chokladfyllning

Dannes Recension

En ny kakprodukt från ICA dök upp i hyllan på en välsorterad stormaknad och givetvis åtog sig Snackbros Danne den tunga uppgiften att utsätta sina smaklökar för ett test av produkten. En stor bidragande orsak är den mycket lovande texten på förpackningen ”magnifik sega med mjukaste chokladfyllning”. Klarar man av att leva upp till beskrivningen?

Svaret är mycket enkelt och rakt: NEJ. Kakorna är torrare än Stefan Löfven på en standup komedi scen. Texten är ett solklart blåljug rakt i ansiktet på konsumenten, det finns INGET med kakornas mouthfeel eller textur som är det minsta mjukt eller segt. Ett tragiskt PR-knep som lär göra produkten kortlivad när folk inser att de blivit lurade. När ska företagen lära sig?

Jag ska inte påstå att de är äckliga, men man får definitivt inte vad man förväntar sig – och för det skälet blir betyget mycket lågt. Synd! Jag vet ju att ICAs egna bageri är fullt kapaba att producera riktigt goda mjuka kakor, så varför måste man ljuga om det på den här förpackningen? Om man som konsument vill ha ett MYCKET bättre alternativ än den här charlatanprodukten, köp hellre ICAs andra kakor som heter fyllda cookies kola & choklad – tyvärr verkar det inte vara alla ICAbutiker som väljer att köpa in dem till sortimentet, vilket är märkligt eftersom de är ICAs godaste massproducerade kakor.

Mitt Betyg: 3
En spottloska i ansiktet på den som litar på produktens beskrivning

Återköp: Knappast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.