3 Vänner Rostade Nötter & Kolasås

Dannes Recension

Jag blev tvungen att kasta mig på en ny burk från 3 Vänners efter det initialt positiva intrycket från deras hallon & vit choklad. Trots vissa brister i hur man valt att leverera smakerna så fanns en fin potential i märket och jag var minst sagt intresserad av att se hur man handskades med en så fin smakkombination som nötter och kola.

Vad kan man säga om smaken då? Den något kristalliska texturen på glassmeten sitter kvar precis som i den jag provade innan, och det verkar vara samma smet. Krämig, kompakt och god som RIKTIG Fransk gräddglas ska vara – ett synnerligen gott skäl att ta en omväg förbi allt från GB eller Sia.

De rostade nötterna är mycket mjukare än jag först förväntade mig och de smälter klockrent ihop med kolasåsen. Världsklass! Här vet man vad man gör.

Mitt betyg: 8.3
Ett stabilt silver!

Återköp: Det kan hända..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.