Ritter Sport Butter Biscuit

Dannes Recension

Kex och choklad – en kombination som sitter lika klockrent som Mona Sahlin och toblerone. Det finns flera snacksproducenter som insett den gudomliga kombinationen, varav de två godaste i mitt tycke är marabou LU och marabou digestive. Kan ritter sport kamma hem ett lika högt betyg?

Vi kan börja med att konstatera att chokladen smakar lite mer ”nedtonad” än marabous. Marabous har ett extra djup och komplexitet i smaken som jag helt enkelt inte kan hitta hos ritter. Därmed inte sagt att ritters choklad nödvändigtvis är sämre. Det finns många som menar att marabous choklad har en konstig bismak, min bror är en av dem. Personligen känner jag inte det men smak är ju subjektivt.

Jag är initialt optimistisk till ritters variant. Gillar utformningen, storleken på rutorna och hur man blandat i kexen. Går man efter min smak skulle jag nog rakna den som lite mer ”vuxen” än marabous, men rent smakmässigt skulle ändå välja marabou med ett litet försprång. Prova får du se! Den är i vilket fall som helst godare än mycket annan dynga som förkläds till choklad nuförtiden.

Mitt betyg: 7.1
Strax över brons. Ett acceptabelt och fullgott försök!

Återköp: Man ska aldrig säga aldrig..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.