Bjäre Cheddar

Dannes Recension

Många har försökt, men det är väldigt få som lyckas. Ändå kan man tycka att uppgiften borde vara väldigt enkel! Jag menar, hur svårt kan det egentligen va att producera en chipssmak med kraftfull, tydlig och god cheddarsmak? Tydligen väldigt svårt. Titta bara på OLW – trots att cheddar är en återkommande smak i deras påsar så kan jag inte komma på något exempel där man lyckats göra något som har en mer än mikroskopisk hint av den goda ostsmaken.

Ett av de få märkena som verkligen lyckats är Bjäre. Här har man enligt mig satt the GOLD STANDARD för hur cheddarchips bör smaka! Fullpackade med smak. Smaken är dessutom autentisk och har den fylliga karaktären av riktigt god lagrad cheddar. Mina damer och herrar, det är bara att lyfta på hatten och kröna den nya kungen på cheddartronen. Länge leve bjäre cheddar! Se och lär, OLW.

Mitt betyg: 10
Utan tvekan de godaste cheddarchips jag någonsin smakat. Kan inte se något sätt hur de skulle kunna förbättras! SOLKLART guldbetyg!

Kombinera med: En mild dipp med smak av lök eller vitlök

Återköp: Kan man prenumerera?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.