ICA Chips Cheddar Red Onion Jalapeno

Dannes Recension

Det här är ett typiskt exempel på när man vilseleds av sin egna förutfattade mening. Jag har personligen aldrig köpt några chips från ICA förut, och man kan ju förstå varför – bara titta på påsen. Designen ser ut att vara gjord i windows95-versionen av paint, och den svullna storleken på hela 275g medför en osubtil association till OLWs sämsta chipssmaker där påsen är gigantisk men smakstyrkan mikroskopisk. Man kan ju undra vad cheferna på OLW kompenserar för 😉
En glädjande nyhet för dem är dock det senaste tillskottet av cidenvinäger & schalottenlök. Gött!

Vid provsmakningen av ICAs chips blev jag dock väldigt paff på ett positivt sätt. De är BRUTALT goda! Sprängfyllda med smak, och kombinationen satt nästan lika bra som en välriktad molotov cocktail mot aftonlögn.. förlåt, aftonbladets tidningstryckarmaskin. Cheddar, rödlök och jalapeno.. Jo minsann, ja tack! Det kanske får bli att köpa mer chips från ICA framöver? Om alla är såhär bra..

Mitt betyg: 8.5
Inget att hymna över – solklart silver. Köp nu om du vill ha en påse som är både stor, smakrik och god!

Återköp: Ja det kan tänkas!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.