Magnum Brownie

Dannes Recension

Uppstickare på glassfronten välkomnas alltid av mig och brorsan här på snackbros, och magnums brownie verkar vara ett direkt svar på ben & jerry’s slices on the dough. Till skillnad från b&j’s lekfulla (och ofta fula) förpackningsdesign verkar magnums design sikta in sig på konsumenten med en röstsedel där moderaternas logga är förtryckt, och plånboken fyllts med tidningspapper för att se tjockare ut.

Frågan är bara om magnums attack klarar att rå på den totalt överlägsna glassmaken från b&J? I de fall där magnum försökt kopiera b&j’s topped serie med sin egen cracked serie har det inte lyckats. Svagheten i de försöken var glassmaken själv. Trots en god choklad lyckades magnums glassmet bara nå upp till ett ytterst mediokert betyg. Smaken kändes nästan lika konstgjord, ytlig och innehållslös som Bianca Ingrossos youtubekanal.

Det verkar dock som cheferna på magnum låtit ett par huvuden rulla. Glassen smakar betydligt bättre än förväntat! Man balanserar bra på eggen mellan minimalism och dekadens – ett klokt val att låta smeten vara ganska len utan att bomba i massor av kakbitar (som b&j säkert hade gjort). Den sega kladdkakeliknande browniebotten är ett rent genidrag, och jag måste erkänna att produkten är lättare att äta än b&j’s variant – dessutom godare! Ja, ni läste rätt. Är det slutet vi börjar se på b&j’s tid? De har redan petats på tronen för min del från Häagen-Dazs, men nu kan jag faktiskt börja ifrågasätta även deras andraplacering – speciellt med tanke på hur dåligt 2019 de hade med två totalfiaskon som Love is.. och fairway to heaven.

Mitt betyg: 8.2
Magnum överraskar! Deras klart bästa produkt hittills i mina ögon.

Återköp: Inte alls omöjligt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.