Pipers Crisp Co Cider Vinegar & Sea Salt

Dannes Recension

I bland undrar man vad de tänker med. Jag talar inte om personer som frivilligt köper och klär sig i för korta byxor – en sorglig nuvarande trend, utan om hemmakväll. Vi här på snackbros har funderat på hur hemmakväll kan vara så totalt överlägsna alla andra butiker här i vårt land? Vecka ut och in formligen krossar de allt motstånd från matkedjor och kiosker när det kommer till snacksutbud. Om ICA och Coop ligger på samma nivå som Skövde fotbollsklubb så kan hemmakväll jämföras med Juventus. Utklassningen är total! De har alltid de nya smakerna först, och importerar gärna extravaganta delikatesser som Herr’s Deep Dish Pizza – en påse enkelbiljett till smaklökarnas himmelrike med ostbågar täcka av ett radioaktivt rött lager krydda sprängfyllt av smak (iaf innan de försvann och mystiskt återvände i en mildare variant). Hemmakväll has your back, en fin tröst i dessa konstiga tider då media (speciellt social media och sveriges radio) utsätts för ett konstant hysteriskt bombardemang av jämställdhetstjat.

Vidare till produkten i fråga. Det var ingen slump att inlednignen nämnde hemmakväll, för det är nämnligen där chipspåsen är inhandlad! Det hade man iofs kunnat gissa, för i min erfarenhet saknar både ICA och Coop the BALLZ för att våga satsa på en sådan ”extrem” produkt. En av ICA-butikerna i umeå där vi bor hade tydligen chips av det välrenomerrade märket Kettle, innan någon ryggradsklen chef beslöt att ta bort dem ur sortimentet. Tyvärr innan jag hann avlägga en recension.

Vad har vi att säga om Pipers vinägerchips då? Ett ord räcker: Katastrof. Smaken måste vara den svagaste vinägersmaken jag nånsin testat. Det karakteristiska stickande doften som så underbart fyller näsborrarna från praktexempel som Estrella Västkustchips Havssalt & Vinäger saknas helt och hållet. Smaken är tyvärr väldigt urvattnad och klen, vilket såklart sår ett frö av misstanke om att Pipers kanske startats i smyg av någon på OLW. Nej, det här är undr all kritik. Vinäger ska smaka! Det ska svida i munnen av en syrlig vass ton medan glädjetårarna av himmelsk smak strömmar nedför kinderna. Bakläxa Pipers!

Mitt betyg: 1.9
Det enda positiva med produkten är att påsen tursamt nog var liten.

Återköp: Absolut inte. Solklart bottenapp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.