ICA Mangocurry

Dannes Recension

Det råder ingen såsbrist i vårt fina land. Butikernas såshyllor har fått många goda tillskott de senaste åren, och det är såklart bara positivt. Hur skulle man annars överleva utbudet av fryspizzor med så snålt tilltagen fyllning?

Det finns två metoder. Antingen köper man extra ost till sin fryspizza, eller så dränker man varje slice i ett täcke av sås. Det finns förståss också inget som hindrar den amatörmässige fritidssnacksaren att ta steget upp på proffsnivå och kombinera metoderna – något som vi här på Snackbros gör regelbundet.

Letar du efter en sås som går att kombinera med många olika rätter och smaker så passar den här från ICA bra! Den har en söt och mild smak av mango och curry, och tacksamt nog smakar den inte lika konstgjort som konkurrenten Rydbergs Mangoraja (som dock också är god).

Mitt betyg: 7.8
Bra jobbat ICA, en positiv överraskning!

Återköp: Troligtvis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.