Gårdschips Parmesan

Dannes Recension

Jag ska vara ärlig direkt: Jag är ett fan av gårdschips. Deras lite mindre påsar med spännande smaker har överlag gjort ett positivt intryck på mig. Speciellt överraskande var den oväntade kombinationen av dill och parmesan – både jag och brorsan kunde utan tvivel kröna den till den godaste dillsmaken på marklnaden! Kan deras renodlade parmesansmak leverera ett lika gott intryck?

Det enkla och snabba svaret är nej. Tyvärr lider man här av ett syndrom som estrella uppvisar i deras bedrövliga grill cheddar smak: Man trumperar upp en smak på förpackningen som är näst intill omöjlig för smaklökarna att faktiskt hitta i produkten. I det här fallet rör dig sig naturligtvis om parmesan eftersom det är den enda smaken som förpackningen påstår sig innehålla.

Det är synd, eftersom parmesan är en så distinkt och karaktäristiskt speciell smak. Köper man en påse med parmesansmak så är oddsen stora att man gillar smaken av parmesanost och förväntar sig att produkten är fullpackad av smaken. Tyvärr hittar man knappt ett spår av parmesansmak i gårdschips produkt. Chipsen är förvisso goda, men man får inte vad man förväntar sig, vilket är snudd på falsk marknadsföring. Rådet till gårdschips här: Turn it up a notch, guys… Ni kan mycket bättre.

Mitt betyg: 5.5.
Smakstyrkan är okej, men smakar tyvärr inte parmesan! Köp smaken dill & parmesan istället.

Återköp: Nej

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.