OLW Cheez Snow Ballz White Cheddar Sourcream

Dannes Recension

Det är inte bara marabou som fått julfrossa såhär i slutet på september med sin nya pepparkakssmak, även OLW droppar helt oväntat en specialvariant av cheez balls – helt kritvita och smaksatta med cheddar och sourcream! Det får mig nästan att tro att märkena ingått en hemlig kartell. Eller ja, det är nog inte så troligt ändå. Marabou skulle nog aldrig gå med på OLW’s homeopatiska praxis om smakutspädning reductio ad absurdum. Det är en intressant tid vi lever i ändå.. För att citera en av Sveriges bästa artister genom tiderna:

Det julefröjd hos Onkel är.

Onkel Kånkel

Vad ska man förvänta sig av den här oväntade och monstruösa kreationen av snöbollsostbollar? Om man bortser från att OLWs chips i 9 fall av 10 lider av extremt bristfällig smakstyrka så kan man inte förneka att märket faktiskt vet hur man tillverkar respektabla ostbågar. Och de här snöbollarna besviker lyckligtvis inte! De smakar ganska intensivt, och har en tydlig cheddarkaraktär! Inget att klaga på där.

Det skumma är att man dock nästan känner sig lite mindf*cked vid förtäringen eftersom hjärnan inte riktigt kan koppla att man äter ostbågar som ser ut som snöbollar, men som smakar cheddar. System overload. Vill du ha en trevlig men annorlunda upplevelse rekommenderar jag ett inköp av påsen.

Mitt betyg: 7.5
Det är innovativt, oväntat och faktiskt ganska gott. Bra jobbat!

Återköp: Kan hända! Hittills har jag bara sett dem i en enda butik (Hemmakväll).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.