Ferrero Nutella B-ready

Dannes Recension

Säga vad man vill om Nutella, men ingen kan förneka att produkten har ett otvetydligt järngrepp om chokladspreadmarknaden. Det finns ingen utmanare som jag känner till som ens är i närheten av att konkurrera. Nutella är t.o.m så dominant att produktens namn nästan blivit synonymt med kategorin – lite på samma sätt som Swedish House Maffia och Avicii för min personliga del blivit synonyma med ordet “överskattad”.

Men till skillnad från tidigare nämna artister så tycker jag att Nutella förtjänar sin dominans eftersom den helt enkelt är otroligt god! Det är en produkt som i princip är fulländad där inget utrymme till förbättring finns (se recension). Så den här uppstickaren från Ferrero är intressant – kan man lyckas ro hem en full pott igen?

Första tuggan ger svaret: Definitivt nej.

Trots att man enbart lagt till ETT enda element till Nutellan så är det elementet så dåligt att det sänker produkten helt. Jag talar såklart om brödhöljet. Man har verkligen gjort ett riktigt klavertramp här. Brödet torrt, smaklöst och känns verkligen massproducerat utan någon som helst kvalitet. Det förstör nästan upplevelsen av att äta Nutella på ett sätt jag inte trodde var möjligt.

Det finns bara en sak att säga om produkten. Ferrero: B-ready to shove it.

Mitt betyg: 4.9
Det sunkiga brödet sänker produkten från näst intill fulländad, till klar medelmåttighet. Skäms, Ferrero, ni kan mycket bättre!

Återköp: Knappast.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.