Herr’s Deep Dish Pizza

Dannes Recension

Innan du smakat din första påse Herr’s så har du inte levt fullt ut. Du har helt ovetandes gått runt i en dimridå uppmålad av OLW och Estrella, vad gäller den sanna potentialen för ostbågar. Gör dig själv en tjänst NU och spräck trygghetsbubblan av snålkrydderi och smakutspädning som våra svenska producenter lurat in oss i, genom att inhandla valri påse från Herr’s!

Det var verkligen en aha-upplevelse första gången jag provade märket. Jag tänkte wow, går det verkligen att göra ostbågar såhär goda? Tydligen! Sedan försvann märket snabbare än statskassan under en moderatregering. Min lönnfete go-to guy på hemmakväll viskade något om ett otillåtet smakämne som förbjudits av EU.

Men nu i dagarna dök märket upp igen, fast denna gång tyvärr bara i småpåsar. Givetvis passade jag på att öppna plånboken för att få till en recension! Vid inspektion så kan jag konstatera ostbågarna ser något blekare ut än jag minns att de gjorde innan de försvann från hyllorna. Vid den tidpunkten lyste bågarna av ett tjock lager radioaktivt knallröd krydda, sprängfylld av smak. Så är det inte riktigt längre, troligtvis tack vare att de klåfingriga EU-politikerna lagt beslag på kryddningen och förvarar den i en bunker i bryssel för egen konsumption a.k.a “styrelsemöte”.

Men har smaken försvunnit helt? Absolut inte. Den är fortfarande långt över medel och med andra ord fortfarande betydligt starkare än OLW och Estrellas ostbågar. Dessutom vågar jag påstå att det här är den godaste pizzakryddade snacksprodukt jag NÅNSIN ätit (trots att pizzakryddade chips och bågar generellt sett inte är min favoritsmak). Herr’s har verkligen lyckats få till en nästan perfekt pizzasmak som känns autentiskt, djup och riktigt god! Det är bara att buga och bocka.

Mitt betyg: 8.9
Nästan guld. Jag är inte stort nog fan av pizzasmak för att ge högsta betyg, men den som gillar smaken kommer definitivt inte bli besviken!

Återköp: Garanterat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.