Sia Kladdkaka

IMG_8361

Glenns Recension

Det var inte alls länge sedan jag fick chansen att prova Sia Choklad, och för ett glassmärke jag aldrig köper själv så är det ännu mer osannolikt att jag stöter på en till av deras smaker på så kort tid. Men här är vi.

Jag blev oväntad nöjd med Sia Choklad, jag hade förväntat mig en endimensionell industriell massa till glass, men den var allt lite varierad i smak och textur. Denna Kladdkaka låter som om det vore nästa nivå på den tidigare succén, men så verkar inte vara fallet, för Sias Kladdkaka är exakt det jag trodde Choklad skulle vara.

Kladdkakeglassens smet är en enda gemensam blandning med exakt samma färg, konsistens och smak överallt. Det enda intressanta de har slängt i är en näve kladdkakebitar, men det är ingen seger där heller. De är alldeles för små och bortglömliga. Som gott exempel borde Sia kika på Ben & Jerry’s mintglass med browniebitar, DET var riktiga fullpottare det.

Sia hade chansen att imponera vidare men de lyckades påminna mig exakt varför jag aldrig köper märket. Lågkvalitativ, obefintlig variation och en genomtråkig glass. Nästan nere i Fazer Geisha Glass-nivå.

Mitt betyg: 3.7

Återköp: Nix.

Dannes Recension

Det finns egentligen inte så mycket mer att tillägga till det som brorsan tagit upp. Glassmeten är lågkvalitativ, smaken är alldeles för passiv och tråkig, och den sorgliga ursäkten till kladdkakebitar är inget att hänga i midsommarstången. Kort sagt, det finns INGENTING med glassen som gör att den bättre än konkurrenterna i glasshyllan på en enda punkt. Långt under medel, och helt inkapabel att platsa på någon av våra highlightlistor. Frågan är snarare, varför köper folk skiten när det finns så mycket bättre alternativ..? Jag fattar helt enkelt inte hur den ens kan finnas på marknaden? Sia måste ju gå med tokförlust på produkten.

Mitt betyg: 3.4

Återköp: Nej, det finns ingen anledning överhuvudtaget att köpa den.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.