Coop Muffins Choklad

IMG_8380

Glenns Recension

Inte så ofta jag äter muffins; oftast föredrar jag de mer festliga cupcakes, men idag fanns det en chokladmuffin väntandes på köksbänken och chansen var min.

Coops chokladmuffins är helt dugliga. Degen känns rätt industriell, men den är inte det minsta torr – ett stort plus. Chokladsmaken finns utan att bli för dominant. Mycket längre än så går det inte, men är man sugen på några chokladmuffins så bör Coops göra susen.

Dock finns det finns mycket utrymme till förbättring, skulle man vilja ha något finare. Ingredienskvaliteten kan skruvas upp, och det kan variationen för att skapa en dekandent känsla. Större/fler/varianter av chokladbitarna skulle göra en stor skillnad.

Ett litet steg över average, men helt okej.

Mitt betyg: 5.8

Återköp: Nej.

Dannes Recension

Jag är snäppet mer negativt inställd än brorsan. Där han betygsätter dem som helt dugliga och över standard, skulle jag säga odugliga, och en bit under standard. Degen är HELT igenom homogen, utan någon som helst variation. Smaken är av “choklad”, men förvänta dig ingen Lindt-klass direkt. Jag kan bäst beskriva det som en artificiellt smakande chokladsockerkaka som nån av en slump råkat baka i muffinsform.

Coop, var är toppingen? Ingen fyllning och inga chunks eller hackade chokladbitar. Det känns som någon snål snackshatande chef instruerat bagarna med följande: “gör ett par muffins där ni ENBART får använda det absolut mest nödvändiga för att inte göra folk arga”. Jag håller verkligen med brorsan att det finns ett STORT utrymme till förbättring, och med det motiverar jag mitt betyg som under medel. Det är nästan på gränsen till att jag avbryter konsumtionen efter 2 tuggor. I förpackningen finns 4 tråkiga muffins och jag klarade nätt och jämt 1. Lägg kalorierna på ett mycket bättre val!

Mitt betyg: 4.1
Den var iaf inte torr. Då hade det varit SOLKLART bottennapp.

Återköp: Definitivt inte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.