Pringles Rice Fusion Malaysian Red Curry

Pringles Rice Fusion Malaysian Red Curry

Glenns Recension

Återigen hittade jag mig till Hemmakväll och fick chansen att prova nästa i Pringles serie Rice Fusion chips, alltså chips som är gjorda på en blandning av potatis och ris. Den första jag provade var Pringles Rice Fusion Peking Duck with Hoisin Sauce, och precis som denna så är smaken inspirerad av asiatisk mat.

Pringles spelar på andra styrkor än de flesta vanliga chipsproducenter. De är helt klart i botten av ingredienskvalitet; de är så industriella som det bara går. Däremot är det sällan en nackdel för Pringles för de är otroligt bra på att göra trovärdiga smaker. De är sällan snålt kryddade och de smaker de gör är spännande, annorlunda, rent av konstiga ibland, men så gott som alltid är de spot on med smaken.

Peking Duck-smaken var okej men ingenting att hurra om. Denna Malaysian Red Curry däremot är faktiskt riktigt god! Den smakar lite söt, lite syrlig, och mustig som en curryrätt. Om jag inte tänker fel så är det lite koriandersmak inblandat, och det ser ut att vara koriander på burkens framsida.

Den känns väldimensionerad och god nog att bli en av de bättre Pringlessmakerna, och jag skulle påstå att de platsar nätt och jämt in på brons-nivå.

Mitt betyg: 7.1

Kombinera med: Svårt att säga med en så ny och unik smak, men möjligtvis Vitlök. Kanske Sweet Chili?

Återköp: Chansen finns, men det finns oftast godare valmöjligheter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.