Coop Muffins Blåbär

Dannes Recension

Det här är en typisk produkt som jag självmant skulle tveka extremt mycket innan jag köpte, men då polaren slog till så ställde jag givetvis upp som provsmakare – i vetenskaplig syfte förståss.

Vi börjar direkt. Degen kan bäst beskrivas som ganska industriell, ungefär som donutdeg. Den är dock tursamt nog inte torr. Mer saftig än vad som kan förväntas och ganska söt. Men Coop, ärligt talat. Var är blåbären? Patetiskt. Det är nog det sämsta försöket till blåbär jag sett, alla kategorier. De ser inte inte ens ut som blåbär, och de är otroligt små, och få. I min muffin fick jag ingen blåbärssmaken i munnen överhuvudtaget. Skärpning.

Mitt betyg: 4.5
Under medel, helt klart. Ganska god deg, men blåbärsförsöket är verkligen pinsamt.

Återköp: Nej

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.