Estrella Chorizo

IMG_8357

Glenns Recension

Estrellas sommarsmaker har anlänt och det är hela 3 stycken, till skillnad från OLW som återsläppte förra årets två. En av dessa nya smaker är Chorizo, chips med smak av kryddig spansk korv.

Chips med köttsmaker är ett någorlunda vanligt försök, speciellt i utlandet. Det är sällan de blir särskilt goda, för köttsmakande chips får oftast en flott känsla. Och då menar jag inte lyxigt, utan grisigt och fett; sunkigt, med andra ord. Men lyckligtvis verkar Chorizochipsen undvika den flotta aspekten. De är i nuläget de köttchipsen jag tycker smakat bäst.

Estrellas Chorizo undviker det negativa, men det är fortfarande inte mycket man tjänar på en köttsmak, så de förblir snäppet över medelmåttiga. Det finns smaker som lämpar sig chips bra mycket bättre. Men absolut, chorizosmaken är trogen. Chipsen smakar kryddig korv, och lite vitlökiga.

Helt okej i slutändan, och jag är alltid glad att se experimentation och udda nya smaker i chipshyllan. Time will tell om de resterande två sommarsmakerna klår Chorizo.

Mitt betyg: 5.6

Kombinera med: Estrellas Vitlök hade nog funkat fint.

Återköp: Tvivlar på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.