Cloetta Center Cappuccino

IMG_8280

Glenns Recension

Upptäckte denna underliga smak av Center och ville prova på en gång. Jag dricker aldrig kaffe själv men smaken kan ibland passa till choklad. Produkten är precis vad det låter som. Smakerna av choklad och kola från Centern och kaffesmaken finns alla tre, och det funkar helt okej.

Jag hade inte kallat det för något mästerverk direkt, för kaffesmaken gör inte smakprofilen bättre i mina ögon. Produkten duger, men den är något sämre än ordinarie Center.

Mitt betyg: 5.3

Återköp: Nej.

Dannes Recension

Kaffe och choklad är ju en välkänd klassisk kombination, och till skillnad från brorsan så dricker jag kaffe då och då. På mitt CV finns även baristaerfarenhet, och jag råkar dessutom personligen gilla just cappuchino. Så hur funkar Center’s smak för mig?

Den är helt ok! Jag är långt ifrån en finsmakare när det gäller kaffenörderi och olika arter på bönor, rostning, etc. Men som en vanlig kaffeperson med lite erfarenhet så tycker jag den är acceptabel. Skulle jag dock tvingas välja mellan Centers cappuchino och Marabous mint choco så blir det en enkel match i mintens favör.

Mitt betyg: 6.1
Snäppet över medel men det räcker inte för att bli en personlig favvo eller bronsnivå.

Återköp: Troligtvis inte, det finns många andra chokladprodukter jag tycker bättre om. Men den är inte äcklig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.