Magnum Double Salted Caramel

IMG_8268

Glenns Recension

Magnum imponerade nyligen med deras nya Magnum Mini White Chocolate & Cookies, och när jag såg denna smak med salted caramel fick jag genast tillbakablickar till den mästerliga Häagen-Dazs Salted Caramel. Kunde Magnum leverera på en av de bästa glasskombinationerna?

Glassen tillhör Crack-serien, om den nu heter det, alltså glassar med kokain glassar där man trycker på sidorna och chokladhöljet går i bitar. Ett lite udda koncept, men visst. Man öppnar locket och insidan är en mix av glasssmet och skärvor av choklad och salt karamell.

Överlag smakar glassen bra, men den jämför inte på långa vägar med Häagen-Dazs. Smeten och karamellen är för lågkvalitativ. Saknar man kvalitetsingredienser kan en bra lösning vara att ösa på med ingredienser och variation för att hålla intresset, men Magnums Double Salted Caramel gör inte det heller, så jag kände att jag tröttnade på glassen för snabbt. Jag skulle även gärna ha sett mer av karamellsmaken.

Inte lika lovande som White Chocolate & Cookies tyvärr. Vill jag ha salt karamell håller jag mig till den sanne mästaren: Häagen-Dazs.

Mitt betyg: 6.1

Återköp: Nej.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.