Estrella Food Truck Onion Rings

IMG_7546

Glenns Recension

Sist i serien Food Truck från Estrella så kommer dessa Onion Rings. Inte riktiga lökringar så klart, men ringar av ostbågar – då med smaken av lökringar istället för ost. Jag var rädd när jag köpte påsen att ringarna skulle bli alldeles för enformiga och att man tröttnar på dem för fort. Lyckligtvis verkar det inte vara fallet.

Jag har absolut inget emot lökringar men en hel påse med faux-ringar lät oroväckande. Men Estrellas Onion Rings är förvånansvärt dimensionerade i smaken. Inte så flott som man kan tro, och absolut inte så ensidiga som många Grillsmaker brukar vara, utan de slank ner ganska fint.

Men är de intressanta nog för att hålla uppmärksamheten genom en hel påse? Inte riktigt. Estrellas Onion Rings var ett okej koncept, och lustigt nog den jag tyckte bäst om i Food Truck-serien, men att påstå att den rankar högt i den större chipsvärlden vore en bedrift. Jag har många chipssorter jag köper över dessa lökringar, och om jag verkligen blir sugen på lökringar köper jag hellre riktiga på något ohälsosamt etablissemang.

Mitt betyg: 5.4

Kombinera med: Ringarna kan vara lite torra, så kör på en dipp som inte gör kombinationen ännu torrare. Vitlök lär passa med smaken.

Återköp: Nej.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.