Estrella Food Truck Italian Pizza

IMG_7547

Glenns Recension

Nästa i serien Food Truck från Estrella är dessa Italian Pizza chips. Pizzasmaker kan vara riktigt goda. Den första associationen jag får till smaken är faktiskt från Friggs majskakor med pizzasmak som jag minns från min barndom. När det gäller chips tänker jag instinktivt på Pringles pizzasmak, men det har varit år och dagar sedan jag sist åt den så hur bra den är kan jag inte säga.

Men det kan jag med Estrellas nya smak, och tyvärr ser det inte positivt ut. Pizzasmaken finns, men den är alldeles för boring och okryddad. Det smakar lite tomat och lite salt, hintar av pizzakrydda men inget som gör sig värt namnet. Den saknar för mycket av sötman jag gillar i pizzasmaker.

Chipsen är också ovanligt hårda, nästan som med kebabsmaken, fast inte lika extremt. Nja, det var inget jag kommer köpa igen. För hårda, för lite och inte rätt smak.

Mitt betyg: 4.6

Kombinera med: Vitlök eller lökdipp. Ranch kan också funka.

Återköp: Nej.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.