OLW Chili Cream Cheese

Glenns Recension

OLWs Chili Cream Cheese har funnits länge men det är en jag sällan köper. Den blir lite bortglömd bland bättre och mer intressanta smaker, som de diverse sweet chili-smakerna, eller mer klassisk chili fast av högre kvalitet, såsom Gårdschips nya Piri Piri & Rostad Vitlök.

Men jag tog äntligen språnget och ville kika på denna från OLW. Däremot förstår jag direkt varför jag sällan köper den. Det finns inget i chipsen som gör upplevelsen minnesvärd, ingenting i smaken som sticker ut eller gör ett intryck.

Chipsen är lite småstarka, en mild-till-medelnivå, och så är det en liten hint av färskost om man tänker efter. But that’s about it. Jag får ingen större association till något mer intressant och smakprofilen lyfter aldrig riktigt för att bli något värt att tänka på.

Inte mycket kan sägas om chipskvaliteten heller; det är standard OLW. Okej räffling som lämpar sig för dippupptagning, och en lite halvkrispig men duglig konsistens. Precis som deras Sourcream & Onion.

Chipsen är inte osmakliga och de lider inte av kryddbrist som många andra chipssorter. De är helt enkelt för boring, bortglömliga och ointressanta. Jag håller mig till bättre sorter, som Doritos Sweet Chilli Pepper.

Mitt betyg: 4.7

Kombinera med: En dipp som lyfter fram smakprofilen och upplevelsen.

Återköp: Nej, jag har redan glömt bort den.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.