Estrella Roasted Onion Dipmix

Estrella Roasted Onion Dipmix

Glenns Recension

Estrella dök upp med en för mig helt ny dippsmak. Roasted Onion heter den, och förmodligen skulle den smaka som deras Oniondipp fast närmare grill-hållet.

Det är precis vad den gör också. Smaken är klart och tydligt en av rostad/grillad lök, och må jag säga ganska god! Estrella har gjort ett jättebra jobb med att gå en fin smakbalans med denna dipp. Löksmaker och grillsmaker i synnerhet har en tendens att bli sunkiga, lågkvalitativa och enformiga.

Estrellas Roasted Onion lyckas undvika allihop. I kombination med gräddfilen så håller den sig tillräckligt fräsch för att inte upplevas sunkig, och smaken är dimensionerad nog att hålla sig undan enformighet. Allt detta lyfter fram det positiva med dippen och helheten blir i sig heller inte lågkvalitativ.

Det var en farlig smak att ge sig på, but they nailed it. Sen är det inte alla chipssmaker som lär passa till denna mer inriktade löksmak, men där den hittar sin plats kommer den inte besvika. Jag är ovan vid lökdipper så jag vet inte riktigt vad den skulle passa till än, men troligtvis smaker som hör till ‘grill-området’, som tomatiga smaker, löksmaker och ostsmaker, så länge de kan balanseras med den mer mustiga/djupa smaken från dippen.

Mitt betyg: 6.4

Återköp: Tveksamt, men det kan hända.

Dannes Recension

Kul med en ny dippsmak! Sällan det sker, men alltid uppskattat (förutom när de kommer med icke-snacks hipstervarianter som sparris).

Här tar estrella sikte på en ganska snäv och nischad smak – grillad lök. Går det hem? Ja, det tycker jag man kan säga. Smaken känns autentisk och man tröttnar inte efter halva loppet. Vissa smaker kan tendera att bli kvalmiga (speciellt dill), men i det här klarar sig estrella undan och levererar en hyfsat god dip. Värd att prova!

Mitt betyg: 6.2
Lite över medel. Bättre än ramslök men inte lika bra som lök.

Kombinera med: Den superba Västkustseriens Vinäger & Havssalt funkade fint

Återköp: Kanske

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.