Doritos Roulette

Dannes Recension

Doritos kom för ett tag sedan med denna intressanta påse. De marknadsför den på ett gimmick-aktigt sätt, där ett visst antal chips i påsen påstås vara riktigt heta. Kul idé, och sådana spexande saker som gör något kul för konsumenten är något jag uppskattar. Vad jag inte uppskattar är att jag såg påsen redan 2015 under en resa till USA, och det finns ingen vettig anledning för Doritos att vänta 4 år med att ta den till vår Svenska marknad. Alla som rest till USA och gått in i en matbutik vet om det. Det finns MASSOR av bra smaker från Doritos där som skulle behöva komma hit. Så frågan är bara.. What are you waiting for, guys?

Låt oss titta närmare på produkten. Doritos har redan satt ribban väldigt högt, då de som enda märke här på bloggen lyckats få inte bara en, utan TRE guldnivå-betyg! Inte illa, våra svenska chipsproducenter har mycket att lära där. Lyckas deras Roulette leva upp till den höga nivån av förväntan?

Nej. Vad man kan konstatera är att chipsen smakar som en urvattnad version av deras vanliga nacho cheese. De där chipsen som påstods vara extra starka känns som vanliga chips ur deras Sweet chili pepper. Visst, jämför man den styrkan mot vilken klenkryddad OLW-påse som helst så kanske man kan få det till att den är stark, men det säger egentligen mer om hur mesiga och smaklösa OLW är.

Synd Doritos, jag kan bara konstatera att produkten är en flopp. Kul initiativ, men gör det rätt nästa gång.

Mitt betyg: 3.2
Alldeles för tråkig trots den hoppfulla förväntan som förpackningen bygger upp

Återköp: Nej

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.