Magnum Mini White Chocolate & Cookies

Glenns Recension

Stötte på denna box med pinnglassar från Magnum och då jag gillar både cookiesmaker och vit choklad så blev jag genast nyfiken.

Boxen innehåller 6 små pinnglassar. Detta gör det enklare att portionera än med en hel tub. Jag var riktigt nöjd med glassarna, de var precis vad jag hoppades på. Både cookiesmaken och den vita chokladen dyker upp i smakprofilen och båda är av god kvalitet.

Jag har egentligen inte så mycket mer att säga om dem, men jag tycker faktiskt att de nätt och jämnt når upp till ett silverbetyg. Jag har tidigare inte bekantat mig så mycket med Magnums glass men detta lyckade experiment tyder på att jag borde göra det. Den vita chokladen var ett utmärkt val att slå ihop med en cookieglass och jag kan definitivt se ett återköp.

Mitt betyg: 8.0

Återköp: Gärna!

Dannes Recension

Alltid glädjande när en inhemsk producent greppar taget om sina kulor och försöker sig på att att störta B&J från tronen av extravagans. I det här fallet är det Magnum som attackerar, och smaken använder får väl anses något dramatisk i jämförelse med de anda inhemska producenternas überkonservativa feghet när det kommer smakkombinationer.

Magnum lätter även stor vikt vid en kvalitativ förpackning, vilket jag uppskattar. Det visar att man själva värdesätter och respekterar sin produkt – inte bara pumpar ut någon ogenomtänkt i hopslängd dynga för att blåsa konsumenten (som t.e.x Fazer’s absurdt äckliga Geisha glass).

Lyckas Magnum även leverera smakmässigt? Ja definitivt. Alla elementen finns där, och man har valt bra kvalitet på ingridienserna. Glassen är krämig, och chokladhöljet är inte för tunnt, vilket annars alltid brukar vara ett vanligt misstag då företag producerar något med ett chokladhölje. Kakbitarna i höljet ger dessutom en njutningsbar smak och mouthfeel. En applåd! Man är och nosar B&J i hälarna här.

Mitt betyg: 7.1
Strax norr om brons. För högre betyg hade jag gärna sett tillskottet av nåt sött, kanske små swirls av vildhallonmarmelad? Efter en stunds provsmakande känner jag att det är något litet som fattas för ett riktigt högt betyg.

Återköp: Tveksamt, men ska inte utesluta det!

Samlat betyg:

brons

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.