Estrella Food Truck Kebab with Garlic and Tomato

Estrella Food Truck Kebab with Garlic and Tomato

Glenns Recension

Estrellas senaste tillskott i chipshyllan har varit en serie Food Truck-inspirerade smaker. Det finns lökringar, chips med pizzasmak och så denna som ska smaka kebab. Chips som smakar kött dyker upp lite då och då och det är sällan de är goda nog att platsa bland ‘riktiga’ chipssmaker. Chips med köttsmak brukar istället ha en sunkig smak av flott eller salt. Jag gillar kött för all del men jag tycker oftast inte det passar som chipssmak.

Dessa chips lyckas nästan smyga in på territoriet att smaka kebabrulle. Vitlökssmaken är skarpare än vanligt (kanske för att kebabrätter ofta har rå lök inblandat?) men även tomaten dyker upp i smakprofilen. Tomatsmaken hade jag nog liknat som en röd/stark kebabsås. Så visst har chipsen en mer varierad smak med vitlök och annat, men som en helhet tycker jag att chipsen faller in i kategorin av föredetta dåliga köttsmaker.

Något annat nämnvärt vore att chipsen är ovanligt hårda. Jag vet inte om de är tjockare än ordinarie chips eller om de har friterats längre, men de var såpass grovt knapriga att det blev en nackdel för mig. Jag var inte särskilt imponerad av någon av de tre nya Food Truck-smakerna, men jag skulle nog kalla Kebab den sämsta av de tre.

Mitt betyg: 4.4

Kombinera med: Svårt att säga faktiskt. Vitlök, lök och ranch har svårt att platsa då chipsen redan är dominant i de smakerna. Kanske någon ostdipp?

Återköp: Nej.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.