Cloetta Plopp Popcorn

IMG_8317

Glenns Recension

Stötte på denna underliga kombination nyligen och blev genast nyfiken. Jag erkänner direkt att jag inte gillar popcorn. Det har en ointressant smak av salt majs, fastnar i tänderna och får man otur biter man ner på de hårda kärnorna. Aldrig värt mödan, med andra ord.

Men denna Ploppvariant skulle alltså komma utan de största nackdelarna med popcorn? Smaken är fortfarande ingen höjdare direkt, men helheten är genast mycket bättre. Nåväl. Hur smakar den då?

Den är svårplacerad. Det är inte bara popcornsmak. Ploppen finns kvar med både chokladen och kolan, men det har blandats med en onekligt trogen popcornsmak. Den smakar salt, lite smörig och som ångat majs. Den har en okej blandning av sötma och sälta, och experimentet är inte helt åt skogen.

I slutändan så tyckte jag nog helt enkelt att det absolut gick att äta, men den ovanliga kombinationen gav inte något tillräckligt bra resultat för att jag skulle köpa den igen. Den kammar inte hem någon seger hos mig, men för större fans av popcorn som vill slippa nackdelarna med deras favoritsnacks så kan Plopps nya popcornvariant vara precis det de önskar.

Mitt betyg: 5.2

Återköp: Nej.

Dannes Recension

Intressanta twists på choklad är alltid välkomna för ett chokladluder som mig. Här har Cloetta gjort ett försök att paira choklad med popcord – går det hem? Mitt svar är nja. Jag hade stora problem med att hitta popcornsmaken nånstans. En väldigt svag hint här och var gick att uppräcka men vid ett blindtest skulle jag gissa att minst 90% av testpersoner inte alls skulle tänka på popcorn.

Den mest genomtränande smaken var en pikant och inte alltför trevlig bismak av bränd caramel. Choklad i sig är dock god men det räcker inte för att rädda smaken.

Mitt betyg: 4
Under medel, och inget jag rekommenderar att köpa

Återköp: Nope

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.