Aroma Konfektyrer Rättågott Sötmix

Aroma Konfektyrer Rättågott Sötmix

Glenns Recension

Upptäckte den här produkten för runt ett år sedan; den hängde lite till sidan av det vanliga godiset så jag missade den nästan, men vilken tur att jag inte gjorde det! Aroma Konfektyrer har nämligen levererat en utsökt godispåse. Jag har alltid haft smak för gelé/fruktgodis och jag har köpt den här blandningen från Aroma Konfektyrer många gånger sedan jag upptäckte den.

Två saker är viktiga när man gör gelégodis: smak och konsistens. Smaken ska ha rätt mängd sötma men framförallt en stark och äkta fruktsmak om man verkligen vill pricka rätt. Ingen undangömd och vek smak här inte.

Konsistensen är viktig likaså. De allra flesta gelégodisar missar målet här då de är alldeles för stela. Gelégodis ska vara mjuk och geléaktig till konsistensen (givetvis). Inte nödvändigtvis seg och tuggig som vingummi; lite motstånd kan det vara men inte för mycket.

I min mening lyckas Aroma Konfektyrer pricka rätt på båda viktiga egenskaper, och det ska de hyllas för! Det är sällan jag hittar så bra gelégodis som de gör, och jag är mycket tacksam. Jag måste även ge en liten bonus till påsens storlek; den ger precis rätt mängd utan att vara för mycket eller för lite. Och sen är produkten Fairtrade-märkt till och med!

Jag har bara gott att säga om denna produkt. Denna är min guldstandard när det kommer till gelégodis. Det är inte varje dag jag är sugen på något så sött som denna typ av godis, men när jag är det så finns det inget bättre val än Aroma Konfektyrers Sötmix. Bravo!

Mitt betyg: 10

Återköp: Självklart.

En av Glenns personliga favoriter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.