Mister Choc White Chocolate Raisins

Mister Choc White Chocolate Raisins

Glenns Recension

Fick denna påse av mina föräldrar när jag var hemma över jul. Mister Choc är ingen tillverkare jag har stött på tidigare, men jag gillar både vit choklad och naturgodis så det passade mig väl.

Men jag måste erkänna att jag tröttnade lite snabbt på dem, kanske på grund av den ganska syrliga smaken från russinen. Oftast åt jag inte mer än ett par stycken åt gången. De smakar i stort sett exakt likadant som de yoghurtdragerade russinen man hittar i hyllorna med naturgodis i lösvikt. Helt okej, men jag föredrar nog dragerade cashewnötter eller blåbär exempelvis.

Det andra jag vill påmärka är att även om de skyltar med vit choklad på förpackningen så tyckte jag att smaken var alldeles för undangömd. Det smakade mycket mer som en vanlig yoghurtdragering än en tyngre vit choklad-smak. Den syrliga yoghurtsmaken erbjöd mer syrlighet till smakprofilen, och i kombination med de redan syrliga russinen så blev smaken en aning för monoton.

I längden var påsen helt okej. God i stunder, men jag köper hellre en blandning naturgodis i lösvikt.

Mitt betyg: 5.3

Återköp: Tveksamt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.