Gelatelli Premium Honey, Walnut & Cream

Gelatelli Premium Honey, Walnut & Cream

Glenns Recension

Jag fick chansen att smaka en till av Gelatellis smaker och denna gång rör det sig om Honey, Walnut & Cream. Jag blev positivt överraskad av den första smaken av deras jag provade, nämligen Cookies & Cream, så jag var nyfiken hur den nya skulle jämföra.

Även i denna nya smak så märker jag att ingredienserna känns genuina. Kvaliteten ligger på en god nivå och gräddglassen passar precis lika bra här som i Cookies & Cream som en stark bas till att ösa på mer smaktillägg.

Inte heller snålar den med ingredienserna. Men jag tycker inte riktigt den når samma betyg rent smakmässigt som C&C. Jag tror det ligger i valet av ingredienser. Vi jämför med en glass med en liknande smakprofil, min gamle favorit The Vermonster från B&J. Även den har gräddglass med nötter och en söt sirap.

Men istället för honung har de använt lönnsirap och istället för valnötter så kör de med pekannötter. Överlag tror jag att B&J har gjort det klokare beslutet där, för Gelatellis saknar spetsen som lyfter upp glassen tillräckligt för att bli en favorit. Smaken är god, om än inte lika lovande som deras Cookies & Cream, men den är en aning för boring; förglömlig, för att brottas med B&Js liknande glass.

Mitt betyg: 7.2

Återköp: Kanske, men den har många starkare rivaler.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.