Snickers Ice cream

Dannes Recension

Mars har en. Twix har en. Och självklart har Snickers också en! Hoppas att bounty också får en. Och hoppas verkligen att de drar tillbaks Geishas, coz it BLOWS. Vad snackar jag om egentligen? Choklad som fått en glassversion!

Går du i snackstankar nu i dagarna så är den här kandidaten en värdig utmanare till Ben & Jerry’s. Det finns en del taktiska fördelar som produkten har över en bunke från kungarna på tronen (B&J). Dels så ligger det 6 st. individuellt förpackade småglassar i lådan, så det kan gynna snacksamatörer som inte klarar hela förpackningen på en gång, eller konsumenter som lider av förkrympt magsäck. En annan viktig sak att poängtera är att den är ganska nära B&J’s kvalitet rent smakmässigt, men till ungefär hälften av priset.

Men sakta i backarna, det finns också en nackdel som gör att vi inte rakt av kan utropa Snickersglassen till kingslayer. Det är ju det uppenbara – man kan inte äta den med sked. Alla sanna snacksfrossare kan vittna om tillfredsställelsen att gå balls deep med skeden som arbetsverktyg på en bunke B&J och slakta den fullständigt. I fallet med snickerglassen har man alltså inte det alternativet, utan tvingas inmundiga produkten på barbariskt vis med händerna.

If you know, you know..

Med det sagt så kan man heller inte bortförklara att snickerglassen är riktigt god! Det finns småutrymmen till förbättringar, men det är definitivt värt ett köp. Den är godare än den vanliga chokladkakan Snickers, men inte riktigt lika god som Mars-glassen.

Mitt betyg: 7.7
Nästan uppe och nosar på silver!

Kombinera med: Ett paket varma kanelgifflar och lindts mjölkchoklad

Återköp: Det händer titt som tätt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.