Estrella Spicy Chili Jordnötter

Dannes Recension

“De godaste jordnötterna jag nånsin ätit”

En hyhet från Estrella damp ner i snackshyllan, och vi på snackbro’s är inte sena att recensera.

I vanliga fall är jordnötter inget jag köper som snacks. Det är gott, men inte gott nog för att på egna ben platsa på mitt snacksbord – speciellt när det finns så många godare produkter som konkurrerar om den åtråvärda magsäcksplatsen. Om jag köper en jordnötsprodukt så måste det vara nåt alldeles extra, som t.e.x de superba delikatesserna B&J Peanut butter cup, eller Reese’s white. Men “bara” jordnötter? Too boring. Så det var med viss skepsis jag nonchalant och oanande kastade in en näve nötter i munnen.

Wow, så överraskad jag blev! Min mun exploderade i en kaskad av kryddig smak, och det slog nästan lock för öronen. Drömde jag, eller var det verkligen på riktigt? Det visade sig vara 100% på riktigt. I en tid då OLW blir slakare och slakare, är Estrella klara motsatsen. Man har greppat ett stadigt tag runt sina kulor och oblygt styrt sin skuta mot lanseringar av produkter som inte snålar med smakstyrkan. Det känns som man äntligen fattat! Och vi på Snackbros applåderar såklart. Fortsätt såhär Estrella, så dröjer det inte länge innan vi låter ett böneutrop i ert namn ljuda ur kraftiga högtalare monterade i vardagsrumstfönstret.

Det här är UTAN TVEKAN de godaste jordnötterna jag nånsin ätit. Och de har definitivt potentialen att stå på sina egna ben och ta en cementerad plats på mitt snacksbord. Blir de en personlig favorit? För tidigt att säga, men potentialen syns verkligen där. Man skulle kunna säga att de är nötternas motsvarighet till Jalapeno poppers. KÖP!

Mitt betyg: 10
Det här är jordnötter till perfektion.

Kombinera med: Iskall svalkande dryck i valfri smak, för de här badboynötterna kommer göra att din mun känns som öknen i Tanzania. På ett positivt sätt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.