Billys Texas Bacon

Billys Pan Pizza Texas Bacon

Glenns Recension

Jag spanade in en ny Billys i matbutiken och köpte den på en gång. Jag har ju som tidigare konstaterat lite av en svaghet för Billys och de uppenbara nackdelarna produkten har maskeras ofta av någon känsla av vad jag gissar är nostalgi.

Denna nya smak heter Texas Bacon och har hela tre chilifrukter på förpackningen. Jovisst, lite stark är den allt. Det gömmer sig bitar av jalapeño under osttäcket. Jag erkänner på en gång: jag var inte ett fan av denna nya smak.

Baconbitarna som de skyltade om på framsidan smakade mer som en burkig rökt kött-smak och jalapeño är ingen favorit hos mig. Hetta och kryddighet har jag inget emot men jalapeño i synnerhet är oftast inte särskilt god. Syrligt och kryddigt utan att tillge någon direkt god smak så detta experiment ger mig bara intrycket av lågkvalitativa ingredienser och en rent av kass smakprofil.

Jag håller mig istället till de bättre Billys-smakerna, som Peperoni och New Yorker. Här finns det ingen god smak till räddning utan den skonsamma blicken jag ofta riktar åt Billys är som försvunnen med Texas Bacon. Good riddance.

Mitt betyg: 3.4

Återköp: Inte en chans.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.