Marabou Sweet Biscuits LU

Dannes Recension

En crossover som hängt med längre i butikerna är samspelet med de söta LU-kexen. Förpackningen väger in på 100g (om jag minns rätt), men låt dig inte luras av storleken – den är mer välhängd än man kan tro! Åtminstone smakmässigt.

Det här är Marabou i sitt esse! Kombinationen är otroligt lyckad. Söt, chokladig, har en underbar mouthfeel och eftersmaken är godare än en kyss från Kim Kardashian (vilket man dock iofs förmodligen kan säga om det mesta). Det är som en förbättrad version av den redan underbara Marabou digestiv. En personlig favorit, då jag redan som ung pojke hade klurat ut att det var svingött att blanda en ruta blockchoklad och ett halvt digestivekex i munnen.

Man kan bara hoppas att cheferna på Marabou inser att det vore ett brott mot snacksgudarna att INTE trycka upp den här i minst 200g förpackning. Snackshyllans okända juvel! Starkt rekommenderad.

Mitt betyg: 9.3
Blir positivt överraskad varje gång jag köper den.

Kombinera med:
En förpackning mazariner och en liter iskall gårdsmjölk

Återköp:
Yes YES!

 

Glenns Recension

Jag håller inte i det minsta med min bror här. Marabous medelmåttiga choklad och lite smaklösa kex i mitten? Hard pass. Nja, en sak håller jag med honom om, till viss del, och det är produktens mouthfeel.

Kexens rundade kanter och krispighet blandar sig väl med en mjukare choklad. En bra kombination för konsistensens skull. Smakmässigt däremot? Inte mycket att hurra om. Marabous choklad är inte god nog på egen hand, och dessa helt vanliga standardkex från LU är inte i närheten intressanta nog för att tillsammans med chokladen bilda en produkt som är värd att lägga pengar på.

Ge mig något med högre kvalitet, bättre smakprofil eller helt enkelt mer intressant för att se ett återköp från mig.

Mitt betyg: 3.6

Återköp: Nej.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.