Garant Mustard Chips

Garant Mustard Chips

Glenns Recension

På en sväng in på Hemköp upptäckte jag denna underliga smak från Garant. Jag letade biosnacks och vad bättre än en ny och ovanlig smak? Honey-mustard smaker brukar sitta fint till en bioupplevelse, och smaken är tämligen sällsynt i Sverige så när Garant chansade på den fick man lov att prova.

Men vänta nu, sa jag honey mustard? Ja, så måste det vara. Honey mustard är ju en etablerad och god smakkombination. Säg inte att en chipstillverkare skulle vara dum nog att utesluta halva smaken och göra chips som enbart fokuserar sig på senap, det kan väl inte stämma?

Jo, det verkar faktiskt vara fallet, även om jag önskar att sanningen vore tvärtom. Rena tanken var så ofattbar att jag helt och hållet förväntade mig en honey-mustardsmak när jag köpte påsen. Men världen är ibland elak. Garants Mustardchips är ett praktexempel på det. Chipsen är till 100% smaken av senap och enbart senap.

Smaken är spetsig och pikant, nasal och helt dominerande. Redan från första tuggan visste jag vad jag gav mig in i, men tappert tog jag mig igenom påsen i hopp om att smaken skulle växa till något bättre. Man vet ju aldrig. Det gjorde den aldrig tyvärr, och Garants Mustardchips förblir en av de otrevligaste chipssmaker jag ätit på länge.

Mitt betyg: 2.2

Kombinera med: Sopkorgen.

Återköp: Jag återvänder inte ens till samma butik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.