Estrella Jordnötsringar

Estrella Jordnötsringar

Glenns Recension

Jordnötsringar har funnits i butikerna så länge jag minns, men likt andra unika snacksgamlingar (som Pommes Pinnes) så är det sällan jag köper dem, eller ens kommer ihåg att de existerar.

Men det jag minns är att jag tyckte om jordnötsringarna som barn, och en vecka för inte så länge sedan när jag var sjuk så var jordnötsringarna de snacks som såg mest lovande ut. Ingen hetta som irriterar, ingen skarp paprika eller löksmak, ingen stickande sälta utan enbart en rund och omfamnande smak för en stackars sjukling.

Och det var precis vad jag behövde i stunden. Jordnötsringarna är entydiga, så gott som monotona i smaken. De har en lätt oljig och välbekant smak av (big surprise) jordnötsmör. Ringarna är lagomt krispiga i och med att de inte kräver någon särskild tugg-insats, men de är inte heller veka och mjuka.

Jordnötsringar är en produkt jag vanligtvis hade tröttnat på lite för snabbt för att vilja köpa en så stor påse. När jag var sjuk fungerade det fint att varva lite jordnötsringar och andra snacks, men ordinarie jag skulle nog vilja hitta något mer intressant. Skulle produkten däremot finnas i mindre påsar så hade jag säkert köpt den mer ofta, för även om det är lätt att tröttna på ringarna så tycker jag ändå om smaken.

Mitt betyg: 5.8

Kombinera med: Inget jag kommer på! Ringformen gör att den blir svår att kombinera med dipp, och smaken likaså. Ät dem snarare som de är.

Återköp: Det är nästan garanterat att jag hittar något jag hellre köper än jordnötsringar, but once in a blue moon…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.