Paolos Pizza Alla Pala Montanara Bianca

paolos pizza bianca

Glenns Recension

Upptäckte denna underliga pizza på en sväng till ICA Maxi. Intrycket från boxen verkar vara en mindre men lite finare pizza. Så hur levererade produkten till det intrycket? Nja, som ni ser på bilden så ser det inte lovande ut.

Överlag tyckte jag inte alls att pizzan kändes kvalitetsrik eller lyxig. Helt klart standard frys. Skillnaden här är att pizzan är mindre än den vanliga cirkeln. Men utöver den minskade ytan så har Paolos tagit tillfället att slänga på ännu färre ingredienser, något som redan är ett problem med många vanliga fryspizzor.

Ingredienserna bildar ett magert streck i mitten av en bredare deg, som till ytan sett utgör minst 50% av pizzan. Detta är också mitt största minus med pizzan, den är alldeles för degig och trist. Mer än hälften av upplevelsen utgörs enbart av torr och smaklös deg. För den andra hälften är varken mängden eller kvaliteten av ingredienserna bra nog för att ens komma över den medelmåttiga standarden man hittar i andra fryspizzor.

Så vad är poängen med den här pizzan? Jag har svårt att se det också. Vill man ha en mindre lunch så finns det oräkneligt många bättre alternativ. Pizzan verkar för mig vara en ursäkt för att kunna ta in mycket pengar för en halvdan insats. Men snålhet kommer man inte långt med i snacksens värld, åtminstone inte på Snackbros där vi hyllar rikedom i smak, innovation, kvalitet och mängd. Paolos pizza rankar inte högt på någon av dem, och vi skippar den till nästa snacksrunda.

Mitt betyg: 3.4

Kombinera med: Om du nu ska köra på denna pizza ändå, släng på extra ost och en vitlökssås.

Återköp: Glöm det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.