Lindt Excellence Extra Creamy Milk

Lindt Excellence Extra Creamy Milk

Glenns Recension

Lindt ligger i toppklass när det gäller butikschoklad och här påstår de ha gjort en extra fin mjölkchoklad. Personligen ligger mjölkchoklad i mitten, bättre än mörk men sämre än vit. Jag tycker definitivt att fina choklader lägger alldeles för mycket fokus på mörka choklader, men sen är inte jag världens största chokladfantast heller, så jag kanske helt enkelt inte är rätt marknad.

Men nu har då Lindt kommit med en finare mjölk så hur håller den måttet för en som tycker bättre om ljusa choklader? Ganska bra, må jag säga. Chokladen är len, söt och god. Den påminner mycket om Kinderchoklad fast utan fyllningen.

Däremot tycker jag att den behöver något extra för att förtjäna ett återköp. Visst är det positivt att Lindt tar sig mödan att ge något till oss som föredrar ljusare choklad, men i slutändan vill jag ha något jag kan köpa oftare och denna chokladkaka är helt enkelt för enformig.

Jag nämnde Kinder och de är även ett bra exempel på ett företag som har nog med extrainslag för att göra sina produkter köpvärda. Skulle denna Extra Creamy Milk komma i någon annan variant med något liknande det Kinder gör så hade jag säkert köpt den i framtiden.

Mitt betyg: 5.9

Återköp: Osannolikt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.