Estrella Hot Holiday Dipmix

IMG_7135

Glenns Recension

Chansade på en ny dipp. Estrellas Hot Holiday, den starkare versionen av Holiday, Estrellas svar på OLWs Fresh Island. Fresh Island är en föredetta favorit för mitt snacksande men jag har på senare år tröttnat på hur skarp paprikasmaken är och istället vänt mig mot Ranch.

Fresh Island är dock fortfarande duglig och i mina ögon skulle en variant med lite hetta kunna vara en god twist, kanske till och med lite sweet chili-aktigt. Jag kunde inte ha haft mer fel.

Hot Holiday visade sig vara en hiskeligt äcklig dipp. Det kan röra sig om den sämsta dippen jag ätit. Det är sällan jag gör dipp jag inte lyckas äta upp. Till och med de sämre varianterna går det att smått ignorera smaken och ändå ge chipsen lite intressantare konsistens. Till och med Estrellas Tortilla Dipmix, den hittills värsta dippen, gick att mödosamt rensas från tallriken.

Estrellas Hot Holiday tog stopp efter två chips. Dagen därpå samlade jag modet och försökte igen. Man vet ju aldrig, smakprofilen kanske blir helt omvänd efter första intrycket. Men det gjorde den tyvärr inte och jag kom inte längre än halvvägs.

Estrellas Hot Holiday dipp smakar exakt som att äta råa chilifrukter. Den värsta typen av syrlighet, en otrevlig hetta som bara får en att hosta och en smak som varken är god av sig själv eller passar någon chipssort särskilt bra. Fy tusan. Trodde jag höll på att bli sjuk då jag har fått ont i halsen en dag därpå, men jag undrar om det inte är dippens förtjänst.

Undvik denna dipp vad ni än gör.

Mitt betyg: 1.6

Återköp: Det kan du glömma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.