ICA Vitlökssås

ICA Vitlökssås

Glenns Recension

Nummer 2/3 av de såserna jag köpte till en kebabvecka. ICA hade tydligen en egen vitlökssås jag aldrig tidigare skådat, och en god vitlökssås är nästan ett krav till en kebabrätt! Så jag köpte den med en gång.

Tyvärr var såsen inte riktigt det jag var ute efter. Den smakar helt okej, men jag skulle påstå att den typen av vitlökssås inte är lika lämpad till kebab eller pizza utan mer till… säg, en pastarätt.

De två problemen såsen har är att den är för örtig, och att konsistensen är alldeles för rinnig. Den bör vara fastare för att fungera på snacksmat som pizzor och kebab, men även smaken behöver vara av en annan karaktär.

Jag har egentligen ingenting emot ICAs vitlökssås men den passar bättre till andra rätter av mer vardagsmatsliga slag.

Mitt betyg: 5.3

Återköp: Nej.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.