Eriks Äpple-Currysås

Eriks Äpple-Currysås

Glenns Recension

Köpte tre såser till en kebabvecka och denna sås från Eriks blev en av dem. Tyvärr var det också den sämsta av de tre.

Jag brukar ibland prata om en rundad smak. Oftast är det något positivt där smakprofilen är välbalanserad och allt funkar mycket bra ihop. Bekväma och mysiga smaker, kan man väl säga. Här däremot är ett exempel på en smak som är alldeles för rundad.

Eriks Äpple-Currysås är så rund att inget i smaken sticker ut. Delsmakerna försvinner in i en enda tråkig röra och till skillnad från en välgjord smak av många inslag så smakar denna sås knappt någonting.

Såsen är jättetrist. Det är som att äta potatis i såsform. Smaken är så förglömlig att man snarare fokuserar på konsistensen, vilket då blir en osmaklig gegga utan att faktiskt bidra med något bra. Nja, nu överdrev jag kanske lite, men jag står fast vid att denna är en av Eriks svagaste såser, och jag kommer troligtvis aldrig köpa den igen.

Mitt betyg: 3.7

Återköp: Nej.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.