OLW Chilinötter

OLW Chilinötter

Glenns Recension

Ännu en klassiker kommer på spel här i nästa i serien recensioner av chilinötter. OLWs chilinötter har funnits länge, men innebär en klassiker även att de håller måttet? Nja, jäntemot Coops Chilinötter och den snart kommande ICAs chilinötter så tycker jag inte det. OLW har fått stark konkurrens från de två och vill de återta sin plats måste de step up their game.

OLWs nötter är dugliga; bättre än Estrellas, det kan man lugnt säga. De har mycket mer krydda än Estrellas, faktiskt lika bra kryddmängd som Coop. Däremot sackar de efter i smaken. Kryddan på Coops chilinötter är långt mycket godare. De uppnår den rätta balansen mellan hetta och god smak, men det lyckas inte OLW.

OLWs nötter är lagom starka men de är inte goda nog för att göra sig förtjänta av hettan. Balansen blir skev och smaken upplevs som sämre. Kan de skapa en bättre kryddblandning så har de goda chanser att ranka med Coop för båda har som sagt en bra mängd krydda, men än så länge förblir Coop nötternas härskare.

Mitt betyg: 6.0

Återköp: Enbart i brist på bättre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.