Marabou Premium Fylld Kokos

IMG_5697

Dannes Recension

Kan marabou upprepa den oväntade slam dunken man gjorde med fylld marsipan? Det var frågan som ekade i mitt huvud. Kokos är definitivt en favoritsmak hos mig, så mina förväntningar var mycket högre ställda än innan jag hade provat den fyllda marsipansucéen. Jag hade dock svårt att tro att den skulle klara av att spöa kungen på den gyllene tronen av kokoschoklad: Lindt Creation Filled Coconut (som förpassats till snackskyrkogården eftersom butiker i umeå verkar ha sammangått i ond och idiotisk komplott att sluta köpa in den).

Chokladhöljet runt den här tycks vara samma som runt marsipanaren. Något tjockare än innan de gjorde om förpackningsdesignen, men nog tycker jag att de kan fläska på lite till i form av tjocklek. Kokosen är en krämig röra som liknar bounty-kokosens textur, men som tyvärr inte är riktigt krämig eller söt nog. Visst, den är god – inget snack om saken. Men inte lika god som en bounty.

I det här fallet lyckas inte kokosen stå på egna ben riktigt, och chokladen är inte kapabel att dra hela lasset. Skulle marabou ha vett att anställa mig som konsult så kan jag lova att jag kommer fixa till ett och annat.. Se bara till att ni köper deras aktie precis i början av min anställning, innan bolagets värde gått om apple.

Mitt betyg: 6.8
Det är bra, men ingen riktig fullträff. Synd, kokos och choklad är verkligen en fin kombo.

Återköp: Ja, vill nog gärna bilda mig en second opinion.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.