Estrella Grill & Cheddar

IMG_6097

Dannes Recension

“Charlatanism på hög nivå”

Let’s face it – jag genomförde köpet med en stark förväntan om att bli besviken. Estrella har ett lika bra track rekord på sina ostsmaker som Trump har med att tala sanning. Men står det ost på förpackningen, ja då måste jag ju helt enkelt göra plikten till mina smaklökar och prova.

Den enorma påsen (volymmässigt) visade sig vara knappt halvfull, efter att man gjort det oundvikliga “estrella-rycket” för att öppna den. Besviken redan INNAN man smakat alltså – det måste vara en bedrift som enbart de bedrövliga majskrokarna kan slå. Måste påsen verkligen bestå av 65 volymprocent luft? Troligtvis inte.

Lukten skvallrade om en stark löksmak, vilket grill oftast är. Total avsaknad av någon form av ost i lukten – mycket alarmerande. Fanns kanske all ljuvlig ostsmak i själva smaken? Svaret är tveklöst nej. Trots att det klart och tydligt står cheddar på framsidan så lyckades mina smaklökar inte hitta ens ett mikroskopiskt spår av ost i smaken. Sorgligt. Damer och herrar, det här är charlatanism på hög nivå. Frågar du mig borde det bestraffas med företagsböter i mångmiljonklassen. Står det ost på förpackningen så ska det fan va ost i också.

Mitt betyg: 2.9

Kombinera med: Stämningsansökan för “lurendrejeri av konsument”. 
Jag kan rapportera att OLW’s ramslökdipp inte gick att rädda smaken heller.

Återköp: Verkligen inte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.