Grandiosa X-tra Allt Kebab

IMG_5640

Dannes Recension

Grandiosa har många smaker i serien med det mycket missvisande namnet x-tra allt. Cheddarsmaken t.ex, fick goda betyg och rekommenderas! Kan den här med kebab leva upp till de mediokert ställda förväntningarna?

Precis som i fallet med Dr. Oetker’s Prosciutto så visar sig pizzan innehålla en mystisk sås som inte finns beskriven på förpackningen. Har den fete pizzadoktorn smygit in i grandiosas fabrik på nätterna och sått sin vildhavre här också? Det verkar så. Såsen ser ut som bearnaise, men smakar unket. I’ll take a pass on that one.

Jag kan enkelt konstatera att grandiosa inte lever upp till de mediokra förväntningarna, tvärtom. Pizzan är rent ut sagt usel. Kvaliteten på ingridienserna är riktigt låg och överlag är pizzan smaklös. Inte ens extra ost gick att rädda den, och då är det illa. Mitt råd till grandiosa är att göra med sin pizza som regeringen gjorde med Stefan Löfvén: plocka bort den.

Mitt betyg: 2.9
Lågt betyg rakt igenom: fattigt med ingridienser trots det myglande namnet, lågkvalitativa ingridienser och trist smak.

Återköp: Absolut inte.

 

Glenns Recension

Riktigt så illa som min bror säger tycker jag inte att den här pizzan är. Faktum är att jag köper den rätt ofta när jag letar efter en frys men vid närmare tanke så är det nog till stor del för att den är unik. Det finns oftast ingen annan kebabpizza att välja på i frysdisken så då blir det Grandiosas.

Däremot är ingredienskvalitén inte hög. Kebaben är duglig men skulle kunna smaka mycket bättre. Såsen är en mild vitlökssås men man bör ha på en egen godare sås. Feferoni är klassiskt kebabpizza men jag har aldrig gillat dem själv; de smakar som blaskig paprika. Rödlöken vill jag påstå är ett välkommet tillskott. Den tillbringar sötma utan att bli för skarp i löksmaken. Och sist men inte minst behöver pizzan en bra bit mer ost.

Av sig själv har pizzan inte mycket att stå på. Smakprofilen är unik men vill man att det blir riktigt gott behövs extra ost och sås. (Vilket vi förstås köper till alla fryspizzor) Jag kan givetvis inte ranka Grandiosas Kebab med den extra såsen och osten inräknat, men jag menar däremot att även om pizzan är kvalitetsfattig så fungerar den fint som en bas att skapa en bättre pizza med.

I grund och botten är dock Grandiosas Kebab tyvärr för lågkvalitativ och ingrediensfattig för att jag ger den ett särskilt högt betyg, men dock tycker jag redan bättre om den än vissa av medelpizzorna. Inte mycket bättre, men ett litet steg upp.

Mitt betyg: 5.9

Kombinera med: Vitlökssås och extra ost.

Återköp: Det tror jag nog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.