Doritos Bits Sour Cream

Doritos Bits Sour Cream.JPG

Glenns Recension

Här är den andra smaken i Doritos Bits-experiment, och denna smak tycker jag passar formatet ännu bättre än Barbecuesmaken.

Jag har inte så mycket mer att säga om formatet än vad jag sa i den tidigare recensionen, utan allt stämmer även in på Sour Cream smaken. Chips ser jag oftare som en produkt att kombinera med dipp, men alla som har gått på bio och ätit deras baconsnacks eller popcorn vet att det finns utrymme för ett snacks där man bara tar en näve och kastar i mun. Just detta är Bits-formatet utmärkt till, så jag skulle gärna se större påsar med dem tillgängliga.

När det gäller smaken så är Sour Cream i stort sett identisk till Sour Cream chipsen i Doritos vanliga sortiment, och de är definitivt godare än Barbecue. De har en utsökt syrlighet och sötma som få andra lyckas efterlikna, men mer om smaken får jag vänta med tills min eventuella recension av Doritos Sour Cream.

Mitt betyg: 7.5

Återköp: Ja, om jag kan hitta dem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.