Billys Pan Pizza Chicken Fajita

Billys Pan Pizza Chicken Fajita

Glenns Recension

Stötte på denna nya smak av Billys Pan Pizza och behövde ge den ett försök. Det är jättekul att de har valt att göra en kycklingpizza! Kycklingpizza är för mig en kriminellt outforskad pizzakategori här i Sverige. Det finns kanske en eller två bland fryspizzorna, men de har enormt stor potential och man kan fylla en hel underkategori av goda pizzor med kyckling till köttet. Kika bara på England, de har massvis! Southwest chicken, BBQ chicken, tex mex chicken; det finns otroligt många nya smaker att leka med som är goda men ändå distinkta från de vanliga pizzorna. Se och lär, Sveriges snacksutbud.

Så det gläder mig att Billys vill ta steget och prova något nytt, speciellt för mig som just gillar kycklingpizzor en hel del! Däremot tyckte jag inte detta försök ledde till mycket för det känns knappt att det är en annan pizzasmak än deras ordinarie pizzor. Skulle lika gärna kunna vara en blandning mellan deras Veggie och Peperoni pizzor.

Nej, Billys har gjort bättre, och även om det var en kul idé finns det mer lyckade presteringar från dem. Helt okej, men inget nytänkande i slutändan.

Mitt betyg: 5.9

Återköp: Tveksamt då det finns godare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.