Twix White

Twin White

Glenns Recension

Are you ready for a superior Twix experience? Då behöver ni inte kika längre än till Twix White, den helt och hållet överlägsna varianten till vanlig Twix som till min glada förvåning har återvänt till butikerna!

Jag recenserade för ett tag sen den ordinarie Twix och mycket av det stämmer även in här. Twix är en god chokladkaka i sin egen viktklass men där den kan förbättras är i ingredienskvaliteten. Detta har de här gjort i och med att mjölkchokladen är helt ersatt med vit choklad, och då vit choklad givetvis är den bästa chokladsorten så var det ett mycket gott beslut och på så vis en mycket god produkt.

Twix har fortfarande den sega kolan, det krispiga kexet och numera en söt och krämig vit choklad som binder sig ännu bättre till de andra ingredienserna än vanlig choklad. Hela kakan tar åt sig lite av en honungsaktig smak och den är helt klart en av mina favoriter bland chokladhyllan. Det är utan tvekan den bästa av dessa vitchoklad-varianter vi sett på många av de vanliga chokladkakorna nu.

Där jag skulle se Twix White förbättras är även här i kvaliteten på kexet. Det tillbringar ingen smak själv utan den finns bara till konsistensens skull. Jag skulle gärna se ett godare och mer smakfyllt kex som förhöjer även smakprofilen. Kanske skulle ett Brago-smakande kex fungera?

Jag är jätteglad att en favoritprodukt har återvänt, inte minst för att det innebär fler alternativ för vit choklad. Stanna kvar länge, Twix White, så har ni en trogen kund.

Mitt betyg: 8.5

Återköp: Ja!

glennfav

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.